Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16438
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції |
Інші назви: | Ways of increasing competitiveness of production agricultural products |
Автори: | Струк, Христина Миколаївна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність ефективність групування собівартість ціна рентабельність |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Струк, Х. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції [Текст] : дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю 8.03050401 «Економіка підприємства» магістерська програма «Економіка і фінанси підприємств агропромислового виробництва» / Христина Миколаївна Струк. – Тернопіль: Тернопільський національний економічний університет, 2017. |
Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі узагальнено теоретичні засади конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції, досліджено сучасний стан конкурентоспроможності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах Тернопільської області. Обґрунтовано резерви підвищення конкурентоспроможності виробництва молока, удосконалення системи реалізації та застосування прогресивної методики оцінки конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16438 |
Розташовується у зібраннях: | 2016-2017 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕФАПзм-21 Струк Х. Шляхи підвищення конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.