Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16951
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирильєва, Людмила-
dc.contributor.authorЯнчев, Андрій-
dc.contributor.authorКирильєва, Дарія-
dc.date.accessioned2017-03-17T10:23:16Z-
dc.date.available2017-03-17T10:23:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКирильєва, Л. Облік в підприємствах індустрії гостинності (ресторани) при застосуванні новітніх інформаційно-розрахункових технологій [Текст] / Людмила Кирильєва, Андрій Янчев, Дарія Кирильєва // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 2. - С. 151-154.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16951-
dc.description.abstractУ статті розглянуто організаційні та методичні аспекти обліку розрахунків з клієнтами ресторанного бізнесу через термінал.uk_UA
dc.publisherТернопільuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectплатіжний терміналuk_UA
dc.subjectеквайрінгuk_UA
dc.subjectеквайрuk_UA
dc.subjectсліпuk_UA
dc.titleОблік в підприємствах індустрії гостинності (ресторани) при застосуванні новітніх інформаційно-розрахункових технологійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирильєва Л..pdf182.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.