Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/16951
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кирильєва, Людмила | - |
dc.contributor.author | Янчев, Андрій | - |
dc.contributor.author | Кирильєва, Дарія | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-17T10:23:16Z | - |
dc.date.available | 2017-03-17T10:23:16Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кирильєва, Л. Облік в підприємствах індустрії гостинності (ресторани) при застосуванні новітніх інформаційно-розрахункових технологій [Текст] / Людмила Кирильєва, Андрій Янчев, Дарія Кирильєва // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 2. - С. 151-154. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/16951 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто організаційні та методичні аспекти обліку розрахунків з клієнтами ресторанного бізнесу через термінал. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | облік | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | платіжний термінал | uk_UA |
dc.subject | еквайрінг | uk_UA |
dc.subject | еквайр | uk_UA |
dc.subject | сліп | uk_UA |
dc.title | Облік в підприємствах індустрії гостинності (ресторани) при застосуванні новітніх інформаційно-розрахункових технологій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кирильєва Л..pdf | 182.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.