Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17326
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єрмакова, Антоніна | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-21T15:29:08Z | - |
dc.date.available | 2017-03-21T15:29:08Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Єрмакова, А. Застосування діаграми ісікави для аналізу економічної стійкості підприємств борошномельної промисловості [Текст] / Антоніна Єрмакова // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 3. - С. 151-154. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17326 | - |
dc.description.abstract | В статті досліджено та проаналізовано основні симптоми та причини втрат економічної стійкості підприємств борошномельної промисловості. Визначені «вузькі місця» функціональних зон економічної стійкості. Побудовано блок-схему причин і результатів «вузьких місць» економічної стійкості підприємств за допомогою діаграми Ісікави. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject | економічна стійкість | uk_UA |
dc.subject | причини та симптоми втрат економічної стійкості | uk_UA |
dc.subject | вузьке місце | uk_UA |
dc.subject | карта втрат. | uk_UA |
dc.title | Застосування діаграми ісікави для аналізу економічної стійкості підприємств борошномельної промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єрмакова А..pdf | 300.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.