Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17326
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрмакова, Антоніна-
dc.date.accessioned2017-03-21T15:29:08Z-
dc.date.available2017-03-21T15:29:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЄрмакова, А. Застосування діаграми ісікави для аналізу економічної стійкості підприємств борошномельної промисловості [Текст] / Антоніна Єрмакова // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 3. - С. 151-154.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17326-
dc.description.abstractВ статті досліджено та проаналізовано основні симптоми та причини втрат економічної стійкості підприємств борошномельної промисловості. Визначені «вузькі місця» функціональних зон економічної стійкості. Побудовано блок-схему причин і результатів «вузьких місць» економічної стійкості підприємств за допомогою діаграми Ісікави.uk_UA
dc.publisherТернопільuk_UA
dc.subjectекономічна стійкістьuk_UA
dc.subjectпричини та симптоми втрат економічної стійкостіuk_UA
dc.subjectвузьке місцеuk_UA
dc.subjectкарта втрат.uk_UA
dc.titleЗастосування діаграми ісікави для аналізу економічної стійкості підприємств борошномельної промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрмакова А..pdf300.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.