Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17408
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолошина, Вікторія-
dc.date.accessioned2017-03-22T12:17:53Z-
dc.date.available2017-03-22T12:17:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВолошина, В. Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі [Текст] / Вікторія Волошина // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 3. - С. 229-232.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17408-
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано необхідність удосконалення процесу управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано узагальнену класифікацію витрат виробництва із врахуванням функцій управління витратами виробництва, розроблено модель управління витратами.uk_UA
dc.publisherТернопільuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectвнутрішній контрольuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectкалькуляціяuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.titleОперативне управління витратами підприємств харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волошина В..pdf219.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.