Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17408
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волошина, Вікторія | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-22T12:17:53Z | - |
dc.date.available | 2017-03-22T12:17:53Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Волошина, В. Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі [Текст] / Вікторія Волошина // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2014. - Вип. 3. - С. 229-232. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17408 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано необхідність удосконалення процесу управління витратами на підприємствах харчової промисловості. Запропоновано узагальнену класифікацію витрат виробництва із врахуванням функцій управління витратами виробництва, розроблено модель управління витратами. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | внутрішній контроль | uk_UA |
dc.subject | витрати | uk_UA |
dc.subject | калькуляція | uk_UA |
dc.subject | класифікація | uk_UA |
dc.subject | собівартість | uk_UA |
dc.title | Оперативне управління витратами підприємств харчової галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2014 рік Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волошина В..pdf | 219.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.