Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/17786
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГнилянська, Ольга-
dc.date.accessioned2017-03-25T10:23:58Z-
dc.date.available2017-03-25T10:23:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГнилянська, О. Економічні аспекти функціонування і розвитку м’ясопродуктового виробництва в Україні [Текст] / Ольга Гнилянська // Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації : міжнар. зб. наук. праць. - 2013. - Вип. 1. - С. 213-216.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/17786-
dc.publisherТернопільuk_UA
dc.titleЕкономічні аспекти функціонування і розвитку м’ясопродуктового виробництва в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації 2013 рік Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гнилянська О..pdf133.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.