Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18601
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T14:07:59Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T14:07:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | У статті обґрунтовано концепцію факторів інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18601 | - |
dc.publisher | Національний університет водного господарства та природокористування, Київ, СЕУ/Рівне, НУВГП, 2013. Збірник наукових праць, випуск 19, №2, 2013. С.119-125. | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування, інноваційний розвиток, класифікація факторів | uk_UA |
dc.title | Передумови та фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Background and factors of innovative development of food production | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19 А .pdf | 3.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.