Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18601
Назва: | Передумови та фактори інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування |
Інші назви: | Background and factors of innovative development of food production |
Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
Ключові слова: | продукти харчування, інноваційний розвиток, класифікація факторів |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Національний університет водного господарства та природокористування, Київ, СЕУ/Рівне, НУВГП, 2013. Збірник наукових праць, випуск 19, №2, 2013. С.119-125. |
Бібліографічний опис: | У статті обґрунтовано концепцію факторів інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18601 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19 А .pdf | 3.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.