Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорна, Неля Петрівна-
dc.date.accessioned2017-04-07T14:35:19Z-
dc.date.available2017-04-07T14:35:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18605-
dc.publisher// Розвиток України в 21 столітті: економічні, соціальні, екологічні, гуманітарні, та правові проблеми: матеріали * Загальнофакультетської науково-практичної конференції.- Нововолинськ, НФ ТНЕУ, №8.- 2013.-С.59-66.uk_UA
dc.subjectтрансформація, інноваційний розвиток, сфера виробництва продуктів, державне регулюванняuk_UA
dc.title. Трансформації інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23 ..pdf3.73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.