Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорна, Неля Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T14:35:19Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T14:35:19Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18605 | - |
dc.publisher | // Розвиток України в 21 столітті: економічні, соціальні, екологічні, гуманітарні, та правові проблеми: матеріали * Загальнофакультетської науково-практичної конференції.- Нововолинськ, НФ ТНЕУ, №8.- 2013.-С.59-66. | uk_UA |
dc.subject | трансформація, інноваційний розвиток, сфера виробництва продуктів, державне регулювання | uk_UA |
dc.title | . Трансформації інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23 ..pdf | 3.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.