Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/18605
Назва: | . Трансформації інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування |
Автори: | Чорна, Неля Петрівна |
Ключові слова: | трансформація, інноваційний розвиток, сфера виробництва продуктів, державне регулювання |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | // Розвиток України в 21 столітті: економічні, соціальні, екологічні, гуманітарні, та правові проблеми: матеріали * Загальнофакультетської науково-практичної конференції.- Нововолинськ, НФ ТНЕУ, №8.- 2013.-С.59-66. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/18605 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23 ..pdf | 3.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.