Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1877
Назва: Вдосконалення обліку та аналізу матеріальних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості)
Інші назви: Accounting and analysis of the raw material resources (on the example of the fruit-vegetable tin industry)
Автори: Крамарчук, Світлана Петрівна
Kramarchuk, Svitlana Petrivna
Ключові слова: матеріальні ресурси
первісна вартість
логістика
облік
аналіз
методика
raw material resources
qualification
valuing
methods
accounting
analysis
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Крамарчук, Світлана Петрівна. Облік і аналіз матеріальних сировинних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості) [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.06.04 / Крамарчук Світлана Петрівна ; Житомирський держ. технологічний ун-т. - Житомир, 2006. - 231 с.
Короткий огляд (реферат): АНОТАЦІЯ Крамарчук С.П. Вдосконалення обліку та аналізу матеріальних ресурсів (на прикладі плодоовочевої консервної промисловості). – Рукопис. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит. – Державна академія статистики, обліку та аудиту Держкомстату, Київ, 2005. Дисертацію присвячено теоретичним та практичним питанням вдосконалення організації та методики обліку і аналізу матеріальних ресурсів на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості в умовах переходу до ринкових відносин. Досліджено економічну сутність матеріальних ресурсів. Проаналізовано особливості методик оцінки матеріальних ресурсів, проаналізовано їх переваги та недоліки. Обґрунтовано основні методичні підходи до оцінки матеріальних ресурсів на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості. Здійснено критичний аналіз діючої системи обліку операцій з матеріальними ресурсами та запропоновано рекомендації з її удосконалення. Досліджено управлінський аспект обліку матеріальних ресурсів на плодоовочевих консервних підприємствах. Запропоновано методику прогнозного аналізу з оптимальних обсягів і структури виробництва на підставі урахування комплексу факторів – можливостей постачання, рентабельності і попиту на готову продукцію, що створює умови для одержання максимально можливого прибутку. Розроблено методику визначення і застосування такого показника, як резерв для покриття постійних витрат під час спаду та припинення виробництва. Ключові слова: матеріальні ресурси, первісна вартість, логістика, облік, аналіз, методика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1877
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дис.pdf1.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.