Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20902
Назва: | Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement |
Автори: | Shkvarchuk, Liudmyla |
Ключові слова: | The direct methods of adjustment foodstuffs fixed price price change declaring limitation of the level of profitability limitation of the trade margin |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | TNEU |
Бібліографічний опис: | Shkvarchuk, L. Direct methods of food price adjustment: methods of implementation and performance measurement [Text] / Liudmyla Shkvarchuk // Journal of european economy. - 2010. - Vol. 9, № 3. – P. 332-340. |
Короткий огляд (реферат): | The analysis of the application of the direct methods of the food price adjustment in Ukraine is conducted. The consequences of their influence on the food market entities are studied. The evaluation of the adjustment performance is realized. The implementation aspects of the direct methods of the price adjustment are defined in order to stabilize the position of Ukraine’s food market in the postcrisis period. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20902 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 9 (№3) Вересень 2010 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shkvarchuk I..pdf | 161.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.