Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/20929
Назва: | Інтенсифікація конкурентоспроможності продукції підприємства на основі інноваційного потенціалу |
Автори: | Халанич, Христина |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Тернопіль, ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Халанич, Христина. Інтенсифікація конкурентоспроможності продукції підприємства на основі інноваційного потенціалу [Текст] / Христина Халанич // Міжнародний бізнес та замковий туризм в Україні : сучасний стан і перспективи розвитку : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. [м. Тернопіль-Збараж, 28-29 квіт. 2017 р.]. - Тернопіль : ТНЕУ, 2017. - С. 122-123. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/20929 |
Розташовується у зібраннях: | МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС ТА ЗАМКОВИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
122-123.pdf | 236.63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.