Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/22913
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голяш, Ірина Дмитрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-23T17:46:38Z | - |
dc.date.available | 2017-09-23T17:46:38Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/22913 | - |
dc.description.abstract | У ринкових умовах господарювання виникла необхідність управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу на основі використання сучасних методів контролю. Питання здійснення контролю у сфері готельно-ресторанного бізнесу на даний час є надзвичайно актуальним, що обумовлено важливістю готельно-ресторанного обслуговування для вітчизняних споживачів та виходячи з можливостей досягнення високої прибутковості підприємств даної сфери діяльності. | uk_UA |
dc.subject | контроль | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | РОЛЬ КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВАМИ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Golyash I тези Одеса 25 березня роль контрол%.pdf | 211.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.