Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/26980
Назва: | Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва |
Інші назви: | Organizationally-economic bases of forming and development of organic agrarian production |
Автори: | Дудар, Оксана Dudar, Oksana |
Ключові слова: | органічне агровиробництво екологічно чиста продукція сертифікація агропродовольчий ринок сталий розвиток аграрного сектора міжнародні екологічні стандарти конкурентоспроможність продукції збереження довкілля |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Дудар, О. Організаційно-економічні основи формування і розвитку органічного агровиробництва [Текст] / Оксана Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2009. – Вип. 3. – С. 80-86. |
Короткий огляд (реферат): | Розкрито роль і значення органічного виробництва у світовій системі сільського господарства та серед споживачів екологічно чистих продуктів харчування, проведено аналіз рівня його розвитку в економічно розвинутих країнах та передумов формування в Україні. Обґрунтовано пріоритети від органічного агровиробництва для забезпечення сталого розвитку вітчизняного аграрного сектора. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/26980 |
ISSN: | 1993-0240 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник ТНЕУ 2009 Випуск 3 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дудар.pdf | 270.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.