Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27267
Назва: Методичні підходи аналізу конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств та їх продукції
Автори: Дудар, Оксана
Дата публікації: 2009
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Дудар, О. Методичні підходи аналізу конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств та їх продукції [Текст] / Оксана Дудар // Наука молода : зб. наук. праць молодих вчених ТНЕУ. – 2009. – № 11. – С. 177-181.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність і значення аналізу конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств та їх продукції для ведення ефективної конкурентної боротьби товаровиробників на внутрішньому і зовнішньому ринках. Обґрунтовано методичні підходи аналізу конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції для їх застосування при виробленні аграрними формуваннями стратегічних цілей і тактичних завдань щодо її підвищення. The nature and significance of competitiveness analysis of agricultural enterprises and their products for effective competition in the domestic and foreign markets are considered. The methodological approaches of competitiveness analysis of agricultural products for their use in the development of strategic objectives by agrarian formations and tactical tasks for competitiveness increasing are grounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27267
ISSN: 1818-2682
Розташовується у зібраннях:Наука молода Випуск 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудар.pdf188.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.