Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/27706
Назва: | Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством |
Інші назви: | Accounting and analysis of production and sales in the management system of the bakery enterprise |
Автори: | Лешун, Марія Ігорівна |
Ключові слова: | кругообіг господарських засобів облік процесу постачання облік процесу виробництва продукції хлібопекарська галузь |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Тернопільський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Лешун, М. І. Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем «магістр» : спец. 071 – облік і оподаткування магістер. програма – облік і правове забезпечення агропромислового бізнесу / Марія Ігорівна Лешун ; наук. керівник к.е.н., доцент Т. В. Дідоренко. – Тернопіль, 2018. – 109 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено та проаналізовано процес управління хлібопекарськими підприємствами в контексті обліку і аналізу процесів виробництва і збуту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/27706 |
Розташовується у зібраннях: | 2017-2018 н.р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОПЗм -21 Лешун М.А. Облік і аналіз виробництва і збуту в системі управління хлібопекарським підприємством.pdf | 953.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.