Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/29781
Назва: Психологічні умови формування патріотичної рефлексії молодшого школяра в сім'ї
Автори: Михальченко, Наталія
Ключові слова: сімейні цінності
ідеологія українського народу
рефлексія
ідентифікація
статево-рольова ідентичність
свідомий громадянин країни
Дата публікації: 2005
Видавництво: ТАНГ
Бібліографічний опис: Михальченко, Н. Психологічні умови формування патріотичної рефлексії молодшого школяра в сім'ї [Текст] / Наталія Михальченко // Психологія і суспільство. – 2005. – № 1. – С. 69-75.
Короткий огляд (реферат): Стосунки у сім’ї відображаються на змісті і стилі всього дорослого життя людини, оскільки їх вплив у дитячі роки пов’язаний, по-перше, із сильними переживаннями; по-друге, постійними первинними формами поведінки і вчинкових дій; по-третє, вони утримують підвалини всіх патріотичних ставлень особи до суспільства, праці, інших людей. Ось чому формування сімейних вартостей у родині - це найважливіший чинник патріотичного та морально-правового становлення демократичного соціального довкілля. Сімейні цінності - це і моральні основи життя сім’ї, і стосунки поколінь, і закони подружньої вірності, і піклування про дітей, і пам’ять про предків і багато іншого [10, с. 251].
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/29781
Розташовується у зібраннях:Психологія і суспільство 2005, № 1 (19)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михальченко.pdf473.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.