Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3395
Назва: | Система клієнтоорієнтованого сервісу в закладі ресторанного господарства |
Автори: | Баран, Ольга |
Ключові слова: | якість обслуговування споживачів ресторанні підприємства рівень сервісу |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Баран, Ольга. Система клієнтоорієнтованого сервісу в закладі ресторанного господарства [Текст] / Ольга Баран // Економічний і соціальний розвиток України в ХХІ столітті : національна ідентичність та тенденції глобалізації : зб. тез доп. XІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених [м. Тернопіль, 24-25 берез. 2016 р.] / редкол. : Л. П. Амбрик, В. А. Валігура, О. М. Войтенко [та ін.] ; відп. за вип. Т. Я. Маршалок. - Тернопіль : ТНЕУ, 2016. - С. 47-48. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3395 |
Розташовується у зібраннях: | ЕКОНОМІЧНИЙ І СОЦІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК УКРАЇНИ В XXI СТОЛІТТІ: НАЦІОНАЛЬНА ВІЗІЯ ТА ВИКЛИКИ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Баран О. с. 47-48Збірник_РМВ_2016=150.pdf | 412.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.