Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/36379
Назва: | Використання хімічного аналізу продуктів бджільництва для моніторингу екологічного стану агроценозів |
Автори: | Коваль, Т. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Тернопіль : ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Коваль, Т. В. Використання хімічного аналізу продуктів бджільництва для моніторингу екологічного стану агроценозів [Текст] / Т. В. Коваль // Сучасний стан науки в сільському господарстві та природокористуванні: теорія і практика: зб. тез доп. Міжнар. наук. Інтернет-конф. [м. Тернопіль, 20 листоп. 2019 р.] / редкол. : Andrzej Samborski, Marcin Niemiec, В. І. Овчарук [та ін.] ; ред. О. В. Овчарук, В. Я. Хоміна. - Тернопіль : ТНЕУ, 2019. - С. 117-119. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/36379 |
Розташовується у зібраннях: | СУЧАСНИЙ СТАН НАУКИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ( 20 листопада 2019 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
117.pdf | 34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.