Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39279
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Садовник, С. | - |
dc.contributor.author | Файфура, В. В. | - |
dc.contributor.author | Горун, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-28T16:10:34Z | - |
dc.date.available | 2020-11-28T16:10:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Садовник. О. І. Впровадження систем екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості (на прикладі «Пивоварні «Опілля»») [Текст] / Садовник С., Файфура В.В., Горун М.В. // Сучасний стан науки в сільському господарстві та природокористуванні: теорія і практика : зб. тез доп. II Міжнар. Наук. Інтернет-конф. [м. Тернопіль, 20 листоп. 2020 р.] / редкол. : Andrzej Samborski, Marcin Niemiec, В. І. Овчарук [та ін.] ; ред. О. В. Овчарук, В. Я. Хоміна. – Тернопіль : ЗУНУ, 2020. – С. 147-149. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39279 | - |
dc.publisher | Тернопіль: ЗУНУ | uk_UA |
dc.title | Впровадження систем екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості (на прикладі «Пивоварні «Опілля»») | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | СУЧАСНИЙ СТАН НАУКИ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ : ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА (20 листопада 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
147-149 Садовник.pdf | 293.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.