Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39828
Назва: ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОГО АГРОПРОДОВОЛЬЧОГО ВИРОБНИЦТВА
Інші назви: STATE FOOD SECURITY POLICY AS AN IMPORTANT FACTOR IN THE DEVELOPMENT OF DOMESTIC AGRICULTURAL PRODUCTION
Автори: Бидик, Алла Геннадіївна
Ключові слова: система технічного, санітарного, фітосанітарного регулювання, технічні бар’єри, стандарти, система безпеки та якості аграрної та харчової продукції, політика впровадження системи харчової безпеки
Дата публікації: 2020
Видавництво: Модернізація економіки України: основні тенденції та проблеми: монгр./ за наук.ред. канд.екон.наук, доц. Н.Є. Кульчицької. Чортків: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Бидик А.Г. Державна політика харчової безпеки як важливий чинник вітчизняного агропродовольчого виробництва/ А.Г. Бидик// Модернізація економіки України: основні тенденції та проблеми: монгр./ за наук.ред. канд.екон.наук, доц. Н.Є. Кульчицької. Чортків: ТНЕУ, 2020. С. 11-21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39828
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
№ 3. Монографія.pdf513.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.