Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40389
Назва: Зрошувальна система для поливу схилових земель
Інші назви: Irrigation system for watering slope land
Автори: Розум, Руслан Іванович
Rozum, Ruslan Ivanovych
Буряк, Микола Васильович
Buriak, Mykola Vasyliovych
Вітровий, Андрій Орестович
Vitrovyi, Andrii Orestovych
Файфура, Василь Васильович
Faifura, Vasyl Vasyliovych
Горун, Марія Володимирівна
Gorun, Maria Volodymyrivna
Ключові слова: сільське господарство
agriculture
зрошувальна система
irrigation system
полив схилових земель
watering slope land
Дата публікації: 2020
Видавництво: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Бібліографічний опис: Пат. 141809 U Україна, МПК (2006) A01G 25/00 A01G 25/02 (2006.01). Зрошувальна система для поливу схилових земель / Р. І. Розум, М. В. Буряк, А. О. Вітровий, В. в. Файфура, М. В. Горун (Україна); заявник та патентовласник Р. І. Розум, М. В. Буряк, А. О. Вітровий, В. В. Файфура, М. В. Горун. – № u201910668; заявл. 28.10.2019; опубл. 27.04.2020, бюл. № 8.
Короткий огляд (реферат): Зрошувальна система для поливу схилових земель містить джерело зрошення, водозабірну споруду, напірний трубопровід, розподільний трубопровід і підключені до нього поливні трубопроводи, водовипуски, запірно-регулювальну арматуру. Гнучкі поливні трубопроводи за допомогою фіксаторів прикріплені з позитивним нахилом до лінійних елементів, які розміщені між вертикальними опорами один над одним у вертикальній площині з можливістю переміщення в цій площині, причому гнучкі поливні трубопроводи оснащені пристроями для регулювання витрат води на початку і перепускними пристроями в кінці, крім цього мають повітро- і водовипускні отвори, що виконані по всій довжині трубопроводу через заданий інтервал і біля яких встановлені фіксатори, причому фіксатори біля повітровипускних отворів кріпляться до верхнього лінійного елемента, а фіксатори біля водовипускних отворів кріпляться до нижнього лінійного елемента з можливістю направлення водяного потоку до кореневої системи рослин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40389
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зрошувальна система для поливу схилових земель 141809.pdf209.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.