Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40520
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧехут, Іван Романович-
dc.date.accessioned2021-02-10T09:23:41Z-
dc.date.available2021-02-10T09:23:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40520-
dc.titleАлгоритми структурної ідентифікації анаеробного мікробіологічного бродіння на основі інтервальних моделейuk_UA
dc.title.alternativeStructure identification algorithms of anaerobic microbiological fermentation based on interval modelsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чехут_МР_2020.pdf2.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.