Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40758
Назва: Магістерські дипломні роботи: написання, оформлення, захист
Автори: Дзюблюк, О. В.
Чайковський, Я. І.
Ключові слова: методологія наукового дослідження
методика дослідження
методи дослідження
дипломна робота
магістерська робота
науково-дослідницька робота
Дата публікації: 2006
Видавництво: Тернопіль, Економічна думка
Бібліографічний опис: Дзюблюк, О. В. Магістерські дипломні роботи : написання, оформлення, захист [Текст] : навч. посіб. / О. В. Дзюблюк, Я. І. Чайковський. - Тернопіль : Економічна думка, 2006. - 152 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглядаються питання науково-дослідної роботи студентів. Окремі розділи присвячено огляду методології, методики і методів наукового дослідження. Особлива увага приділена загальній характеристиці, структурі і вимогам до змісту дипломних і магістерських робіт. Посібник включає послідовність виконання та вимоги до оформлення дипломних і магістерських робіт. До посібника додається порядок захисту, керівництво та рецензування дипломних і магістерських робіт. Посібник містить перелік тем дипломних і магістерських робіт кафедри банківської справи, список рекомендованої літератури і додатки, необхідні для написання та оформлення дипломних і магістерських робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40758
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
magisterski dyglomni roboty.pdf1.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.