Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40924
Назва: Авторська програма із дисципліни “Методологія психології”
Інші назви: Author’s program in the discipline “Methodology of psychology”
Автори: Фурман, Анатолій В.
Furman, Anatoliy V.
Ключові слова: психологія
методологія
methodology
psychology
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Фурман, А. В. Авторська програма із дисципліни “Методологія психології” [Текст] / Анатолій В. Фурман // Психологія і суспільство. – 2020. – № 3. – С. 115-137.
Короткий огляд (реферат): Пропонована розробка підготовлена навесні 2017 року і пройшла успішну апробацію на другому (магістерському) рівні підготовки упродовж наступних років як освітньо-професійна програма із вишколу магістрів психології, котра була успішно акредитована восени наступного року: Сертифікат про акредитацію виданий Міністерством освіти і науки України на основі рішення Акредитаційної комісії від 6 листопада 2018 року протокол № 132 (Наказ МОН України від 12.11.2018 року №1224). Методологічна концепція авторського курсу ґрунтується на засадах розширеного розуміння світу методології як діалектичної єдності чотирьох надважливих сторін-сегментів сучасної науки та багато в чому визначальних для майбутнього людства аспектів-модусів інтелектуальної культури Тому об’єкт-предметний формат витлумачення методології психології, зважаючи на рефлексивну проекцію цих вимірів розвиткового функціонування методологічного знання на пізнання, конструювання, творення й самоосягнення дослідником психодуховної реальності, охоплює такі свідомісні функціонали, що зафіксовані у силабусі та робочій програмі як змістові модулі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40924
Розташовується у зібраннях:Психологія і суспільство 2020. - № 3 (81)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фурман А..pdf598.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.