Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40945
Назва: Інноваційна стратегія функціонування закладів ресторанного господарства
Інші назви: Innovative Strategy of Functioning of Restaurant Facilities
Автори: Шумейко, Олексій Олексійович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль : ЗУНУ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40945
Розташовується у зібраннях:2020-2021 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шумейко Олексій.pdf811.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.