Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40960
Назва: Методичні вказівки до вивчення розділу «Теорія ймовірностей» дисципліни ТІМС для студентів всіх спеціальностей
Автори: Єрьоменко, Валерій Олександрович
Шинкарик, Микола Іванович
Мартинюк, Олеся Миронівна
Березька, Катерина Миколаївна
Пласконь, Світлана Андріївна
Сенів, Галина Василівна
Дзюбановська, Наталя Володимирівна
Ключові слова: Теорія ймовірностей
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до вивчення розділу «Теорія ймовірностей» дисципліни ТІМС для студентів всіх спеціальностей / В. О. Єрьоменко, М. І. Шинкарик, О. М. Мартинюк, К. М.Березька, С. А. Пласконь, Г. В. Сенів, Н. В. Дзюбановська. – Тернопіль : ТНЕУ, 2019. – 84 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Теорія ймовірностей та математична статистика» спрямована на формування у студентів базових знань з основ застосування імовірнісно-статистичного апарату для розв’язування теоретичних і практичних задач у професійній діяльності, а також розвитку логічного та алгоритмічного мислення при виявленні та дослідженні закономірностей, яким підпорядковуються реальні соціальні та економічні процеси. Пропоновані методичні вказівки містять необхідний теоретичний матеріал, а також розв’язування великої кількості різнотипових задач економічного спрямування. особливу увагу приділено алгоритмізації розв’язування задач, а також генеруванню ідей (в процесі розв’язування задач), які стають ключовими при доведенні більш складних тверджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40960
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_ТМ_2019c.pdf1.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.