Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40963
Назва: Полюси та осі розвитку в контексті глокалізаційних процесів: монографія
Автори: Ліщинський, Ігор Орестович
Дата публікації: 24-січ-2019
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Ліщинський І. О. Полюси та осі розвитку в контексті глокалізаційних процесів: монографія. Тернопіль: ТНЕУ, 2019. 364 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії наводиться теоретичний дискурс, емпіричний аналіз та практичні рекомендації щодо формування і розвитку локальних полюсів та осей в умовах глокалізації. Висвітлено теоретико-методологічні засади поляризованого розвитку в контексті глобально-локальної бінарності. Розглянуто особливості трансмісії локального розвитку в глобальний простір. Здійснено оцінку економічної ефективності просторових полюсів та стратегій їх розвитку в Європі. Розглянуто проблеми і протиріччя функціонування полюсів розвитку. У монографії наведено стратегічні аспекти вітчизняного поляризованого розвитку та огляд перспектив інтеграції України до європейської системи територіальних структур. Розраховано для дослідників, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей. Книга може бути корисною також фахівцям-практикам та всім, хто цікавиться проблемами формування полюсів та осей розвитку в умовах глобалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/40963
ISBN: 978-966-654-5377
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_B5.pdf20.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.