Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41005
Назва: Адаптація системи дотацій та страхування у Польщі та Україні до Спільної аграрної політики ЄС
Інші назви: Adaptacja systemy dotacji i ubezpieczeń w Polsce i na Ukrainie do Wspólnej Polityki Rolnej UE
Автори: Клапків, Юрій Михайлович
Klapkiv, Yuriy
Ключові слова: страхування, агрострахування, дотації, Спільна аграрна політика.
ubezpieczenia, ubezpieczenia rolnicze, dotacje, Wspólna Polityka Rolna.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Клапків Ю. Адаптація системи дотацій та страхування у Польщі та Україні до Спільної аграрної політики ЄС. Європейська інтеграція: досвід України та Польщі : монографія. Луцьк, Люблін, 2013. С. 262-269.
Короткий огляд (реферат): Сучасний розвиток Європейського союзу та його взаємоінтегрованість безпосередньо пов'язані із Спільною аграрною політикою, та здатністю через систему фінансових інструментів реалізувати політику дотацій та страхування із часткою держави. Це сприяє адаптації та інтеграції у єдиний ринок через створення рівних умов та наближеності рівня підтримки. У ЄС аграрна політика виходить за межі сільськогосподарської, поширюючись на соціальну, економічну і культурну, вона орієнтована на комплексний соціальний розвиток сільських територій; механізм аграрної політики, налагоджений протягом багатьох років, носить вже в значне мірою автоматичний характер і функціонує як єдина система. В Україні є вагоме обмеження що не дозволяє реалізувати подібного без вступу до Європейського співтовариства, це значна вартість, та починають реалізуватись заходи дотування через систему агрострахування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41005
ISBN: 978-83-934125-1-8
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.