Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41180
Назва: Вплив Covid-19 на економіку, зайнятість та нові навички
Автори: Стабуліс, Мілтіадіс
Лазаріду, Іріні
Ключові слова: Коронавірус
Covid-19
пандемія
економіка
зайнятість
ринки праці
навички
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Стабуліс, М. Вплив Covid-19 на економіку, зайнятість та нові навички [Текст] / Мілтіадіс Стабуліс, Іріні Лазаріду // Журнал європейської економіки. – 2020. – Т. 19, № 3. – С. 433-447.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто економічні особливості поточного спалаху захворювання Covid-19, його зв’язок із ринками праці та новими затребуваними навичками. Зосереджено увагу на тому, як вірус почав розширюватися по всьому світу, шляхи передачі та його вплив на щоденне соціальне та професійне життя. Стверджується, що нові навички та людський капітал можуть стати міцною основою для побудови стійких економік, оскільки події протягом останніх місяців були поштовхом до покращення та розвитку цифрових навичок, в результаті чого зменшився рівень цифрової неписьменності, розвивинулись певні основні галузі (онлайн-освіта, електронна комерція, телемедицина, розваги, інструменти цифрової співпраці, програми віртуальної реальності тощо). Основна увага зосереджена на аналізі останніх світових тенденцій у багатьох секторах, які постраждали внаслідок пандемії. Досліджено можливі проблеми безробіття з акцентом на те, які нові навички та м’які навички користуються попитом та необхідні для полегшення переходу до нового способу життя з Covid-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41180
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 19 (№3) Вересень 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАБУЛІС.pdf353.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.