Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41188
Назва: Конкурентостійкість підприємства в аспекті організаційного та управлінського теоретикометодичного інструментарію
Автори: Кузьминчук, Наталія
Євтушенко, Вікторія
Куценко, Тетяна
Терованесова, Олександра
Ключові слова: Потенціал
конкурентостійкість
організаційно-управлінський потенціал
організаційно-управлінський потенціал конкурентостійкості підприємства
інтегральна оцінка
концептуальні засади
механізм
імітаційна модель
сценарії розвитку підприємства
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Кузьминчук, Н. Конкурентостійкість підприємства в аспекті організаційного та управлінського теоретикометодичного інструментарію [Текст] / Наталія Кузьминчук, Вікторія Євтушенко, Тетяна Куценко, Олександра Терованесова // Журнал європейської економіки. – 2020. – Т. 19, № 3. – С. 587-604.
Короткий огляд (реферат): Оцінено динаміку рівня конкурентостійкості підприємств на основі локальних таксономічних показників рівня розвитку виробничої, фінансової, маркетингової та соціальної стійкості і загального інтегрального показника стану конкурентостійкості. Удосконалено методичний підхід до оцінювання рівня конкурентостійкості підприємств та впливу організаційно-управлінського потенціалу на конкурентостійкість підприємств. Розроблено концептуальні засади формування організаційно-управлінського потенціалу конкурентостійкості підприємств; запропоновано науково-практичний підхід до моделювання процесу впливу організаційно-управлінського потенціалу на загальний інтегральний показник конкурентостійкості підприємств, що базується на визначенні можливих сценаріїв розвитку в умовах дії факторів, що обумовлюють реалізацію організаційно-управлінського потенціалу в забезпеченні конкурентостійкості підприємств машинобудування. Обґрунтовано формування механізму забезпечення конкурентостійкості підприємств з урахуванням наявності організаційно-управлінського потенціалу, який є основою для прийняття якісних управлінських рішень щодо підвищення адаптивності підприємств до складних і мінливих умов зовнішнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41188
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 19 (№3) Вересень 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КУЗЬМИНЧУК.pdf318.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.