Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41194
Назва: Управлінський облік : приклади, задачі, тести
Автори: Задорожний, З.-М. В.
Омецінська, І. Я.
Богуцька, Л. Т.
Ключові слова: управлінський облік
витрати
доходи
фінансові результати
система обліку
бюджетування і контроль
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Задорожний, З.-М. В. Управлінський облік : приклади, задачі, тести [Текст] : навч. посіб. / З.-М. В. Задорожний, І. Я. Омецінська, Л. Т. Богуцька. - 2-ге доповн. і переробл. - Тернопіль : ЗУНУ, 2020. - 211 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику знайшли відображення практичні завдання, контрольні запитання та тести в розрізі дев’яти тем: мета, зміст і організація управлінського обліку; класифікація і поведінка витрат; витрати, доходи та фінансові результати як об’єкти управлінського обліку; система обліку і калькулювання за повними витратами; система обліку і калькулювання за змінними витратами; система обліку і калькулювання за нормативними витратами; аналіз релевантності інформації для прийняття управлінських рішень; бюджетування і контроль; облік і контроль за центрами відповідальності. До складу посібника також увійшли приклади розв’язку задач, завдання для індивідуальної роботи та глосарій. Це забезпечить формування у читачів системи знань та вмінь з організації та методики управлінського обліку з урахуванням передового зарубіжного досвіду. Навчальний посібник розраховано, насамперед, для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування». Посібник також буде корисним для викладачів, бухгалтерів-практиків, підприємців, менеджерів усіх рівнів управління підприємством, керівників підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41194
ISBN: 978-966-654-615-2
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управлінський облік_навчальний посібник_2020.pdf1.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.