Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41209
Назва: Грецька галузь судноплавства та її розвиток
Автори: Аргіріу, Айкатеріні-Сотірія
Ключові слова: Судноплавство
валовий внутрішній продукт (ВВП)
економічна криза
грецький флот
судновласники
прапори
фрахтувальники
брокери
перевезення насипних вантажів
регулярні лінійні перевезення
пасажирські перевезення
транспортні цикли
грецький торговий
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Аргіріу, А.-С. Грецька галузь судноплавства та її розвиток [Текст] / Айкатеріні-Сотірія Аргіріу // Журнал європейської економіки. – 2020. – Т. 19, № 4. – С. 644-661.
Короткий огляд (реферат): Окреслено емпіричні результати щодо судноплавного сектору, акцентовано на судноплавній галузі Греції та позиціонуванні грецького судноплавства на міжнародному ринку. Методологія дослідження базується на зборі вторинних даних зі статей у журналах, книг та офіційних вебсайтів. Проведення такого дослідження складається з пошуку, вивчення, аналізу, критики та представлення поглядів і даних з опублікованих текстів. Грецьке судноплавство відповідає за 16% світового комерційного потенціалу, тоді як відсоток грецького валового національного продукту (ВВП) до світових показників становить 0,4%, що в 40 разів менше. Дванадцять років тому Греція зіткнулася з найбільшою економічною кризою після Другої світової війни і все ще намагається її подолати. Водночас сьогодні Греція стикається з новою економічною кризою через пандемію Covid-19. У цей критичний момент грецька судноплавна галузь, яка вже робить значний внесок у грецький ВВП, може головним рушієм зростання, підтримавши грецьку економіку через забезпечення ліквідності, зайнятості, внеску у ВВП та інвестицій. Це дослідження було підготовлене для оцінювання економічних та соціальних переваг грецької судноплавної галузі (кластера).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41209
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 19 (№4) Грудень 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АРГІРІУ.pdf295.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.