Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41318
Назва: Економічні та інноваційні процеси в ресторанному господарстві
Автори: Ткач, Вікторія
Іванова, Олександра
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль : ЗУНУ
Бібліографічний опис: Ткач Вікторія, Іванова Олександра Економічні та інноваційні процеси в ресторанному господарстві. Економічна експертиза та землевпорядкування: зб. матеріалів доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Тернопіль, 18 грудня 2020 р.). Тернопіль : ЗУНУ, 2020. С. 220-223.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41318
Розташовується у зібраннях:ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
220.pdf47.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.