Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41323
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткач, Вікторія | - |
dc.contributor.author | Селезньова, Вероніка | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-08T06:11:36Z | - |
dc.date.available | 2021-04-08T06:11:36Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ткач Вікторія, Селезньова Вероніка Автоматизація в індустрії ресторанного господарства, як фактор підвищення економічного стану України. Економічна експертиза та землевпорядкування: зб. матеріалів доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Тернопіль, 18 грудня 2020 р.). Тернопіль : ЗУНУ, 2020. С. 232-234. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41323 | - |
dc.publisher | Тернопіль : ЗУНУ | uk_UA |
dc.title | Автоматизація в індустрії ресторанного господарства, як фактор підвищення економічного стану України | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ЕКОНОМІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
232.pdf | 43.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.