Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41325
Назва: Навчально-методичний посібник з дисципліни «Історія та теорія політичних партій та партійних систем» для студентів денної форми навчання спеціальності галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» 052 «Політологія»
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Історія та теорія політичних партій та партійних систем [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. / уклад. Р. Ю. Чигур. - Тернопіль : ТНЕУ, 2019. - 191 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник розроблено відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу, робочої програми курсу "Історія та теорія політичних партій та партійних систем" та навчальних планів для студентів вищих навчальних закладів. Вказівки містять анотований зміст лекційного курсу, інструктивно-методичні матеріали семінарських занять, питання для залікових модульних робіт, самоконтролю, самостійної роботи студентів, тестово-проблемний питальник, глосарій, рекомендовані джерела інформації та інші методичні матеріали.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41325
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Історія та теорія політичних партій.pdf2.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.