Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41378
Назва: Антикризове управління регіональним розвитком
Автори: Петрук, Інна Павлівна
Ключові слова: антикризове управління
регіональний розвиток
криза
антикризовий механізм
стратегічна модель
антикризові заходи
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Петрук І. П. Антикризове управління регіональним розвитком [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.05 / Інна Павлівна Петрук. - Тернопіль : ТНЕУ, 2020. - 324 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка. – Тернопільський національний економічний університет МОН України, Тернопіль, 2020. Дисертаційна робота присвячена розробці теоретико-методологічних засад, розвитку науково-методичних підходів та практичних рекомендацій щодо удосконалення антикризового управління регіональним розвитком. На основі критичної оцінки сучасної сутності та існуючих означень поняття антикризового управління регіональним розвитком запропоновано у широкому розумінні розглядати як комплексну систему, яка базується на використанні усього потенціалу сучасного менеджменту, для запобігання (усунення) несприятливих явищ в регіоні з ціллю виведення його з кризового стану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41378
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dis_druk_petruk.pdf6.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.