Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41897
Назва: Екозаощадження: реалії та перспективи в умовах реалізації національної стратегії з підвищення фінансової інклюзії.
Автори: Алексеєнко Людмила Михайлівна, Alekseyenko Lyudmyla
Тулай Оксана Іванівна, Tulai Oksana
Ключові слова: фінансова інклюзія
державна еколого-економічна політика
ЕКО-депозит
еко-модернізація
соціальна рівність
охорона навколишнього середовища
проєкт
Дата публікації: 2020
Видавництво: Запоріжжя: ЗНУ Інженерний навчально-науковий інститут.
Бібліографічний опис: Алексеєнко Л. М., Тулай О. І. Екозаощадження: реалії та перспективи в умовах реалізації національної стратегії з підвищення фінансової інклюзії. Біоекономіка як ключовий фактор розвитку виробництва та екологізації промислового регіону: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (26-27 листопада 2020 року, м. Запоріжжя). Наук. ред. Н. Г. Метеленко. Запоріжжя: ЗНУ Інженерний навчально-науковий інститут, 2020, 415 с. С. 278–279.
Короткий огляд (реферат): В тезах визначено, що фінансова інклюзія є стимулом економічного зростання та важливим фактором соціальної рівності. Важливою складовою державної еколого-економічної політики країн світу є інвестування в охорону навколишнього середовища. Оскільки пріоритетною формою здійснення заощаджень в Україні є депозитні вклади, АБ «Укргазбанк» як Екобанк № 1 в Україні у грудні 2019 р. створив унікальний продукт для українців – ЕКО-депозит. Суть його полягає в тому, що кошти, які акумулюється на цьому депозиті спрямовуються виключно на реалізацію екологічних проєктів в Україні. Кожен вкладник, відкриваючи ЕКО-депозит, робить реальний внесок в еко-модернізацію країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/41897
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК_ЗНУ_31_12 (1).pdf6.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.