Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42066
Назва: Європейський Союз після Brexit: продовження історії
Автори: Грубінко, Андрій Васильович
Ключові слова: ЄС
Велика Британія
Brexit
Спільна зовнішня політика
політика безпеки та оборони
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Європейський Союз після Brexit: продовження історії Моногр. / А.В. Грубінко, А.Ю. Мартинов. Тернопіль: Осадца Ю.В., 2021. 258 c.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено вплив виходу Великої Британії з ЄС на сучасний етап розвитку європейської інтеграції. 24 грудня 2020 року підписано угоду між Великою Британією та Європейським Союзом про умови виходу країни з ЄС. Історія європейської інтеграції та британської європейської долі тривають. Авторами подано оцінки різними політичними силами Брексіту (Brexit), тлумачення його впливу на розвиток Євросоюзу. Особливу увагу приділено впливу Брексіту на зовнішню політику ЄС та військово-політичну інтеграцію. Розглянуто проблеми, ризики та перспективи його розширення, в тому числі за рахунок Туреччини та України. Висвітлено проблеми реакції ЄС та його держав-членів на виклики пандемії коронавірусу, розробки і реалізації політики екологічної модернізації економіки. Історія європейської інтеграції триває як діалектичний процес взаємодії європейських оптимістів і скептиків, лібералів і консерваторів, соціал-демократів та лібертаріанців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42066
ISSN: 978-617-7793-70-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грубінко, Мартинов монографія.pdf1.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.