Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42322
Назва: Методи, алгоритми і програмні засоби опрацювання біомедичних зображень
Автори: Березький, О.М.
Батько, Ю.М.
Березька, К.М.
Вербовий, С.О.
Дацко, Т.В.
Дубчак, Л.О.
Ігнатєв, І.В.
Мельник, Г.М.
Николюк, В.Д.
Піцун, О.Й.
Ключові слова: біометричні зображення
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Березький О. М. Методи, алгоритми і програмні засоби опрацювання біомедичних зображень: монографія. / О. М. Березький, Ю. М. Батько, К. М. Березька [та ін.]. – Тернопіль: ВПЦ «Економічна думка ТНЕУ», 2017. – 330 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглянуті питання, пов'язані з опрацюванням біомедичних зображень. Проаналізовано цитологічні і гістологічні зображення диспластичних процесів і злоякісних пухлин молочної залози. Описано теоретичні основи теоретико-групового підходу до структурного аналізу зображень, методи та алгоритми перетворення зображень в афінному і топологічному просторах. Подано розроблені методи і алгоритми сегментації та контурного аналізу зображень. Представлено нечіткі бази діагностичних знань і класифікатори зображень, які використовуються для процесу діагностування. Подано прикладні системи автоматизованої мікроскопії аналізу гістологічних і цитологічних зображень.Для студентів, аспірантів і фахівців, що займаються питаннями опрацювання зображень, розробників програмних систем аналізу зображень, а також медиків, що працюють з системами автоматизованої мікроскопії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42322
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія_Березький 2017o.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.