Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42328
Назва: Комбінований еластичний гвинтовий транспортер
Інші назви: Combined elastic screw conveyor
Автори: Гевко, Роман Богданович
Hevko, Roman Bohdanovych
Рогатинський, Роман Михайлович
Rohatynskyi, Roman Mykhailovych
Довбуш, Тарас Анатолійович
Dovbush, Taras Anatoliyovych
Ляшук, Олег Леонтійович
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ткаченко, Ігор Григорович
Tkachenko, Ihor Hryhorovych
Хомик, Надія Ігорівна
Khomyk, Nadiya Ihorivna
Станько, Андрій Ігорович
Stanko, Andriy Ihorovych
Ключові слова: піднімально-транспортне машинобудування
hoisting-and-transport machine building
гвинтовий транспортер
screw conveyor
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний орган інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Пат. 124326 U Україна, МПК B65G 33/16 (2006.01) B65G 33/26 (2006.01). Комбінований еластичний гвинтовий транспортер / Р. Б. Гевко, Р. М. Рогатинський, Т. А. Довбуш, О. Л. Ляшук, І. Г. Ткаченко, Н. І. Хомик, А. І. Станько (Україна); заявник та патентовласник Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя. – № a202003160; заявл. 26.05.2020; опубл. 25.08.2021, бюл. № 34.
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до галузі піднімально-транспортного машинобудування, а саме до гвинтових транспортерів, які забезпечують переміщення сипких матеріалів з мінімальними їх пошкодженнями в замкнутих кожухах. Комбінований еластичний гвинтовий транспортер, що містить бункер, який з'єднаний з направляючим кожухом, в котрому розташований гвинтовий робочий орган, а з протилежної сторони від букера з направляючим кожухом з'єднаний вивантажувальний патрубок, згідно з винаходом вводиться те, що гвинтовий робочий орган виконано комбінованим, причому в зоні завантаження матеріалу з бункера крок гвинтового робочого органу є найменшим, а жорсткість його периферійної поверхні є максимальною , в зоні переходу бункера в направляючий кожух крок гвинтового робочого органу та жорсткість його периферійної поверхні є середньою, а в зоні транспортування та вивантаження матеріалу крок гвинтового робочого органу є найбільшим, а жорсткість його периферійної поверхні є мінімальною. Використання винаходу дозволить зменшити ступінь пошкодження сипких матеріалів при їх переміщенні в зону вивантаження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42328
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124326 Гевко.pdf206.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.