Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42590
Назва: Міжнародні стандарти обліку та звітності
Автори: Крисоватий, А. І.
Панасюк, В. М.
Мельничук, І. В.
Бурденюк, Т. Г.
Ключові слова: МСФЗ
звіт про фінансовий стан
звіт про рух грошових коштів
фінансова звітність
облік основних засобів
облік нематеріальних активів
облік запасів
облік інвестиційної нерухомості
облік виплат працівникам
облік фінансових інструментів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Тернопіль, Економічна думка ЗУНУ
Бібліографічний опис: Міжнародні стандарти обліку та звітності [Текст] : підручник / А. І. Крисоватий, В. М. Панасюк, І. В. Мельничук, Т. Г. Бурденюк ; за заг. ред. А. І. Крисоватого, В. М. Панасюк. - Тернопіль : Економічна думка, 2021. - 580 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник розкриває теоретичні та практичні засади відображення обліково-аналітичних даних, порядок формування і подання фінансової звітності відповідно до вимог МСФЗ. Він відповідає встановленим вимогам щодо організації навчального процесу в ЗУНУ, створює умови для дотримання високих стандартів якості освіти і рекомендується для використання у процесі підготовки фахівців економічних спеціальностей. Навчальне видання представлено у двох варіантах: паперовому та електронному. Особливістю останнього є використання функціональних текстових навігацій, гіперпосилань та GIF-анімацій, що дозволяють в інтерактивній, ігровій формі засвоїти нові категорії та поняття. Підручник буде корисним для студентів, аспірантів, слухачів відділень післядипломної освіти, які вивчають дисципліну «Міжнародні стандарти обліку та звітності», а також цікавим для викладачів ЗВО, бухгалтерів-практиків, менеджерів, фінансових керівників та управлінців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42590
ISBN: 978-966-654-619-0
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підручник_МСОТЗ_zaza.pdf52.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.