Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/43815
Назва: Спалах Covid-19 в Європі та його вплив на чотири вибрані сектори: аналітичне дослідження
Автори: Джіамманко, Марія Даніела
Джітто, Лара
Ключові слова: Covid-19
європейські країни
державні заходи
туризм, сільське господарство, суспільні блага
SCIMAGO
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Джіамманко, М. Д. Спалах Covid-19 в Європі та його вплив на чотири вибрані сектори: аналітичне дослідження [Текст] / Марія Даніела Джіамманко, Лара Джітто // Журнал європейської економіки. – 2021. – Т. 20, № 3. – С. 409-443.
Короткий огляд (реферат): Поза науковою спільнотою Німеччини часто висловлюють думку про те, Мета цієї статті полягає в дослідженні того, як європейська перспектива – перспектива економістів і суспільствознавців, які спостерігали та вивчали Covid-19 протягом останніх 16 місяців, була представлена в найбільш популярних журналах у всьому світі, присвячених сільському господарству, освіті, охороні здоров’я і туризму. Перші два сектори (охорона здоров’я та освіта) були обрані через актуальність суспільних благ не лише для нинішнього національного багатства, а й для майбутнього розвитку суспільства. Туризм був обраний тому, що цей сектор був сильно вражений пандемією через вимушені карантинні урядові заходи, запроваджені для запобігання поширенню вірусу. Сільськогосподарський сектор відіграє важливу роль в європейській економіці, особливо для країн з найнижчими доходами. Тенденція, виявлена серед розглянутих журналів, які були відібрані зпоміж видань з найвищим h-індексом за допомогою пошукової системи «Scimago», полягала у публікації кількох вибраних статей або, часто, створенні спеціального випуску журналу, присвяченого економічним наслідкам пандемії. Оскільки ця стаття спрямована на узагальнення європейських даних, деякі з виявлених досліджень не були враховані; більшість із них стосувалися країн Далекого Сходу (географічний регіон, звідки почалося зараження) та США (країна з найбільшою кількістю смерті від Covid-19).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/43815
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 20 (№3) Вересень 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДЖІАММАНКО.PDF421.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.