Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464
Назва: Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору
Інші назви: A method of making a tincture of bee sting
Автори: Яніга, Володимир Віталійович
Yaniga, Volodymyr Vitaliiovych
Гуйван, Микола Дмитрович
Huivan, Mykola Dmytrovych
Яніга, Тетяна Михайлівна
Yaniga, Tetiana Mykhailivna
Малюта, Юрій Станіславович
Malyuta, Yurii Stanislavovych
Яніга, Матвій Володимирович
Yaniga, Matthew Volodymyrovuch
Дмитришин, Сергій Олегович
Dmytrushyn, Serhii Olehovych
Яніга, Захарій Володимирович
Yaniga, Zakhariy Volodymyrovuch
Брощак, Іван Станіславович
Broshchak, Ivan Stanislavovych
Ключові слова: бджолинний підмор
bee sting
медикаментозні засоби
medicines
фармакологія
pharmacology
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДП «Український інститут інтелектуальної власності»
Бібліографічний опис: Пат. 148861 U Україна, МПК A61K 35/64 (2015.01) A61K 35/644 (2015.01) A61K 9/10 (2006.01) (24) 23.09.2021. Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору / В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак (Україна); заявник та патентовласник В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак. – № u202102711; заявл. 24.05.2021; опубл. 22.09.2021, бюл. № 38.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору, що включає стадію екстрагування бджолиного підмору етиловим спиртом, згідно з корисною моделлю для виготовлення настоянки використовують бджолиний підмор з живих бджіл, який заливають 70 % медовим спиртом у співвідношенні 3:10 і настоюють протягом 60-90 діб, з фільтруванням отриманої настоянки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брощак 148861.pdf146.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.