Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44465
Назва: Спосіб виготовлення настоянки прополісу
Інші назви: A method of manufacturing a propolis tincture
Автори: Яніга, Володимир Віталійович
Yaniga, Volodymyr Vitaliiovych
Гуйван, Микола Дмитрович
Huivan, Mykola Dmytrovych
Яніга, Тетяна Михайлівна
Yaniga, Tetiana Mykhailivna
Малюта, Юрій Станіславович
Malyuta, Yurii Stanislavovych
Яніга, Матвій Володимирович
Yaniga, Matthew Volodymyrovuch
Дмитришин, Сергій Олегович
Dmytrushyn, Serhii Olehovych
Яніга, Захарій Володимирович
Yaniga, Zakhariy Volodymyrovuch
Брощак, Іван Станіславович
Broshchak, Ivan Stanislavovych
Ключові слова: хіміко-фармацевтична промисловість
chemical and pharmaceutical industry
настоянка прополісу
propolis tincture
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДП «Український інститут інтелектуальної власності»
Бібліографічний опис: Пат. 148862 U Україна, МПК C12G 3/055 (2019.01) A23L 21/20 (2016.01). Спосіб виготовлення настоянки прополісу / В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак (Україна) ); заявник та патентовласник В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак. – № u202102715; заявал. 24.05.2021; опубл. 22.09.2021, бюл. № 38.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення настоянки прополісу включає стадію екстрагування прополісу етиловим спиртом. Очищений і подрібнений прополіс заливають 70 % медовим спиртом в співвідношенні 3:10 з додаванням 2-3 гілочок сухого базиліку і настоюють протягом 90 діб, причому гілочки базиліку видаляють за 30 діб, з фільтруванням отриманої настоянки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44465
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брощак 148862.pdf145.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.