Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/4482
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолібаба, Олег-
dc.contributor.authorKolibaba, Oleg-
dc.date.accessioned2016-11-10T15:03:43Z-
dc.date.available2016-11-10T15:03:43Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКолібаба, О. Критичні точки контролю виробничих витрат молокопродукції [Текст] / Олег Колібаба // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2014. - Вип. 1. - С. 172-1179.uk_UA
dc.identifier.issn1993-0240-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/4482-
dc.description.abstractРозглянуто можливості застосування системи критичних точок контролю виробничих витрат на прикладі виробництва молочної продукції. Проведено функціональну класифікацію виробничих витрат, виявлення чинників особливої уваги та встановлення до них відповідних критичних меж.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectкритичні точки контролюuk_UA
dc.subjectкритичні межіuk_UA
dc.subjectчинники особливої увагиuk_UA
dc.subjectуправління витратами виробництваuk_UA
dc.titleКритичні точки контролю виробничих витрат молокопродукціїuk_UA
dc.title.alternativeControl critical points of production costs in milk industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2014 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колібаба О..pdf386.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.