Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44860
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевчук, Віра Валеріївна-
dc.date.accessioned2022-02-18T12:50:04Z-
dc.date.available2022-02-18T12:50:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛевчук, В. В. Конкурентні переваги в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Віра Валеріївна Левчук // Сьомі Всеукраїнські наукові читання пам’яті С. І. Юрія : зб. наук. праць [Тернопіль, 16 листоп. 2021 р.] / відп. за вип. О. П. Кириленко. – Тернопіль : ЗУНУ, 2021. – C. 63-65.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44860-
dc.publisherЗУНУuk_UA
dc.titleКонкурентні переваги в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
Розташовується у зібраннях:СЬОМІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ЧИТАННЯ ПАМ’ЯТІ С. І. ЮРІЯ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левчук В.pdf524.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.