Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44940
Назва: Логіка для студентів юридичних спеціальностей
Автори: Ковальчук, О. Я.
Ключові слова: логіка
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЗУНУ
Бібліографічний опис: Логіка [для студентів юридичних спеціальностей] : навчальний посібник. Тернопіль : ЗУНУ, 2021. 256 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику висвітлено питання розвитку та застосування навичок критичного мислення для аналізу, оцінювання, побудови та спростування аргументів, що стосуються юридичної справи; здатності аналітично мислити, аналізувати та обгрунтовувати юридичні положення, статути, кодекси, постанови, акти і визначати правові варіанти сценарію; уміння абстрактно мислити, щоб, аналізувати ситуації, виявляти взаємозв’язки і закономірності, розробляти теорії, приймати творчі рішення; навички логічного мислення, що є фундаментальною частиною закону, для аналізу, оцінювання, побудови та спростування аргументів. Проведено аналіз основних типів тестових завдань, які використовують для оцінювання навичок критичного, аналітичного, абстрактного і логічного мислення, та представлено оптимальні стратегії та детальні схеми вирішення завдань різних типів. Навчальний посібник містить оригінальні тестові завдання для самопідготовки студентів. Адресований студентам юридичних спеціальностей, які вивчають дисципліну «Логіка», та тим, хто готується складати ЗНО з правничої компетентності. Буде корисними вступникам у юридичні школи і ВНЗ, а також держслужбовцям, які проходять тестування на визначення рівня когнітивних здібностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44940
Розташовується у зібраннях:Підручники і навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalchuk_Logic.pdf378.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.