Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45065
Назва: Монетарні важелі стимулювання розвитку економіки України: глобальні виміри та національні інтереси
Автори: Дзюблюк, О. В.
Галіцейська, Ю. М.
Довгань, Ж. М.
Забчук, Г. М.
Іващук, О. О.
Луців, Б. Л.
Сенів, Б. Г.
Чайковський, Я. І.
Ключові слова: банки
банківський сектор
монетарна політика
кредитна політика
центральний банк
банківське кредитування
банківські ризики
банківські інновації
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Монетарні важелі стимулювання розвитку економіки України: глобальні виміри та національні інтереси: монографія / за ред. д.е.н., проф. О. В. Дзюблюка. – Тернопіль : Осадца Ю.В., 2021. – 300 с.
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено дослідженню основних аспектів функціонування сучасного банківського сектору у контексті використання монетарних важелів стимулювання розвитку економіки України. Розглянуто актуальні питання зростанні ролі центрального банку у процесі активізації монетарного впливу на перебіг економічних процесів. Проаналізовано проблеми застосування кредитних важелів стимулювання господарської активності і можливостей впливу на даний процес інструментів центрального банку у контексті світових тенденцій щодо зміни самої парадигми монетарного впливу на економіку задля підтримки реального сектору і зайнятості. Особливу увагу приділено аналізу ефективності функціонування банківського сектору з точки зору його фінансової стійкості та сучасних механізмів мінімізації ризиків. Значне місце відведено аналізу сучасних тенденцій щодо зміни інституційних засад функціонування банківської системи у процесі появи нових форм комунікацій, переходу до новітніх форм ведення банківського бізнесу. Монографія розрахована на наукових працівників, фахівців банківських установ, аспірантів та студентів економічних спеціальностей, усіх, хто цікавиться актуальними проблемами сучасного стану і розвитку банківської справи в Україні і в світі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45065
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія 2021 Банківського бізнесу.pdf3.61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.