Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45104
Назва: Біологічні особливості і продуктивність сортів сої (GLECINE MAX L.) в умовах Тернопільської області
Автори: Шпак, Олександр
Дата публікації: 20-тра-2022
Видавництво: Вектор
Бібліографічний опис: Шпак Олександр. Біологічні особливості і продуктивність сортів сої (GLECINE MAX L.) в умовах Тернопільської області. Інноваційний розвиток освіти, науки, бізнесу, суспільства та довкілля в умовах воєнного стану: матеріали VІІ Національної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених [Тернопіль, 20 травня 2022 р.]. Тернопіль: Вектор, 2022. С.75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/45104
Розташовується у зібраннях:РОЗВИТОК ОСВІТИ, НАУКИ, БІЗНЕСУ, СУСПІЛЬСТВА ТА ДОВКІЛЛЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шпак Олександр.pdf181.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.